Roberts Space Industries

Danish Diplomacy and Intelligence Agency / DDAIA

 • PMC
 • Casual
 • Freelancing
  Freelancing
 • Security
  Security

100% Dansk Diplomati og Intelligent Bureau

 • Aktiv når du har tid
 • Vi har egen Teamspeak Server
 • Sammenhold og Venskab er en vigtig del

!!! Ingen opkrævinger af skat hos os !!!History

Vi stammer fra et nyt dansk gaming community (Heaven Shall Burn).

Vores facebook gruppe for DDAIA her

Vores facebook side for Heaven Shall Burn her

Hvad er Danish Diplomacy and Intellience Agency

Vores vision er at kunne fungere som en neutral talerør imellem to partner. Så vi kan sikrer at der kan opnås fred før at en konflikt eskalere til at blive en stor krig imellem to store organisationer. Igennem diplomati vil vi forhandle med organisationer om de bedste vilkår til at man kan opnå fred.

Dog kan vi ikke garantere for at alle partner i en forhandlings process vil finde alle vilkår lige. Men vi gør vores bedste for at stille begge sider tilfredse.

Vi er ikke tilhængere af pirateri men som en hver anden dygtig diplomat hos os. Vil vi i en eventuelt forhandling virke som den neutrale partner i en forhandlings process.

Hvad går vores Intelligent enhed ud på.

Vores intelligent enhed kommer til at arbejde kraftigt på at sikre at alle oplysninger omkring vigtige data og andet vigtigt viden vil kunne bruges som beviser ved en forhandling under en krise.

Der udover kommer den også til at arbejde med oplysninger omkring hvor pirater og andre lovløse folk befinder sig i universet så at man kan bevæge sig sikret rundt omkring. Vi vil også udarbejde en kategori hvori man kan se hvordan trusselsniveauet er ved de forskellige systemer rundt om i universet, derfor vil vi også gøre brug af hidden members for at sikre deres sikkerhed.

Kommer Danish Diplomacy and Intelligence Agency til at fortage sig andet ind diplomati og Intelligent?

Ja vi vil arbejde på at få os stor nok så vi kan blive selv forsynende med mange ting. Og vil med tiden opbygge en stor flåde så vi kan tilbyde mange andre former for servicer.

Danish Diplomacy and Intelligente Agency’s Historie.

Danmark er i året 2076 på renden til den største katastrofe som man aldrig har set mane til. Da vandstanden i Danmark er steget til et kritisk punkt i historien, er den danske regering samt dens rådgivere kaldt til en katastrofe møde for at finde en plan, for at bekæmpe dette stigende problem. Regeringen tager til trods imod sine rådgivers samt Danish Diplomacy and Intelligente Agencys råd at man vil blive i landet og bekæmpe dette problem.

Danish Diplomacy and Intelligente Agencys udsendte rådgiver giver stærkt udtrykt for at man ikke er tilfreds med denne beslutning og kræver at de får rettigheder til at løse dette problem i samarbejde med andre danske organisationer som skulle ha lyst til at hjælpe. Dette afslag bliver hidsigt afvist af statsministeren.

Danish Diplomacy and Intelligent Agency’s ledelse udtaler sig om dette.

”Dette afslag er et stort nederlag for det danske rige og dens befolkning. Men trods dette nederlag som vores statsminister har givet os, vil vi i DDAIA ikke få fred før vi har fundet en løsning som vil hjælpe den danske befolkning til bedre vilkår samt levestandarter.”

I året 2523 lever 70 % af jordens befolkning i rummet og føler de havde kræv på en lige repræsentation i rummet også så derfor dannet man United Planets of Earth (UPE). Dette får dog kun lov til at vare i nogle få år før det bliver lavet om til United Empire of Earth (UEE).
Danish Diplomacy and Intelligente Agency får en plads hos UEE regering og kommer kort efter med en udtalelse.

”Dette er en historisk dag for den danske befolkning i universet, for første gang i historien har Danmark fået et talerør hos UEE. Dette ansvar medfører nye og store udfordringer som vi i samarbejder med andre danske organisationer vil løse, uanset hvad for en politik de forholder sig. Dog forventer vi at alle ikke samarbejder med piraterier eller lignende da disse automatisk vil blive anset som fjender af den danske befolkning og henrettet uden mulighed for at komme foran en dommer.”

Angribende fra Vanduul side samt lovløse bander tager hånd om sig, og bliver flere og mere voldsomme end hvad man før har set. Flere store internationale samt nationale organisationer bliver ramt hårdt dagligt og får dem til at regere både på fjenden og deres venner.
Danish Diplomacy and Intelligent Agency udtaler sig om dette stigende problem.

”I århundrede har vi kæmpende hårdt for at danskerne, skulle få bedre vilkår og levestander, hvilket vi også har fået. Men i dag med denne udmeldelse, samt de stigende problemer, med Vanduul, pirater og grådige organisationer, rundt om i universet, må vi desværre erkende af det danske befolkning ikke længere er, sikrer og at vi i samarbejde med UEE er i krig.

Vi må ikke lade fjenden indtage mere jord, og uanset hvad det må koste, må vi svare igen, og genopbygge vores flåde. Det vil ikke være en nem kæmp for danskerne, det vil komme til at koste os dyrt. Det vil koste mange penge, ressourcer og ikke mindst folk som vi holder af. Uanset hvad må det danske folk og organisationer sejere, Der må ikke være nogle overlevende ellers vil denne krise aldrig blive løst.

Hvor vi ikke kan gøre brug af diplomati må vi gøre brug af krig.”

Danish Displomacy and Intelligence Agency har fået en special tilladelse 10901 som giver os diplomatisk immunitet hos UEE som giver os tilladelse til at opererer indenfor “Grå zonen” transaktioner. Vi er ikke ansvarlige for handlinger, skade på ejendom eller dødsfald afholdt af eller i forbindelse med vores affiliations, kunder og transaktioner i forbindelse med en forhandling af nogle art.

Manifesto

Vil du joine DDAIA.

 1. Vi søger medlemmer som har lyst til at opbygge et unikt bureau inden for universet som vil operaer inden for flere områder.
 1. Vi stiller ingen krav for erfaring eller hvor meget tid man har til at spille i. Dog vil der i visse tilfælde ved betroet stillinger være et ”normalt” aktivist niveau for at få bureauet til at fungere.
 1. Man er venlig samt hjælpsomme overfor folk som har brug for en hånd med spillet.
 1. Vi er neutrale overfor pirater men vi vil ikke tillade det inden for bureauets grænser.
 1. Vi ødelægger ikke spillet for andre.
 1. Ved lån af et skib skal dette skib leveres tilbage i samme stand som man lånte det i.

Vores vision med DDAIA.

 1. At skabe en anderledes bureau i det danske miljø som vil være bygget på samarbejde med andre organisationer samt et internt sammenhold som vil gøre os stærke og magtfulde.
 1. At være den fortrukne diplomatiske løsning hos andre organisationer for at forhindre en konflikt.
 1. At få vores egen flåde så vi kan blive selvforsyndende og varetage andre vigtige opgaver udover at stå for diplomatiske løsninger og indhentning af intelligent.
 1. At blive et sted hvor folk ikke betaler skat for at være en del af et dansk sammenhold.
 1. At få vores egne baser og forsknings platforme.

Roller vi kommer til at mangle.

 • Mining & Salvage
 • Commerce & Transport
 • Exploration & Survey
 • Fleet Security
 • Private Contractor Services
 • Mission Support Services
 • Specialized Personnel
 • Intelligent Unit
 • Diplomacy Unit

Dette er bare nogle af de roller som vi med tiden kommer til at mangle. Da vi vil arbejde på at blive så selvforsynende som dette nu er muligt. Samt for at sikrer at vores flåde/baser altid har alt hvad de skal bruge.

Vi vil opbygge vores bureau efter vores medlemmer og deres talenter. Det vil sige at vores struktur ikke vil være et sted for officer men for os alle i bureauet. Dette vil også betyde at officer samt højt stående medlemmer ikke vil få nogen særlige fordele. Alt vil blive fordelt lige med de folk som har været med på en mission hvor et antal UEC er blevet optjent.
Dette gør vi for at give folk muligheden til at bestemme om de vil være med til at gøre os stærkere i form af at give en andel af UEC som er blevet optjent på en givende mission for at vi kan få en bedre base eller flåde i bureauet.

Dog er det kaptajnen som har ansvaret for sit skib og udelukkende bestemmer over dette. Når vi er blevet store nok kan det godt være vi er nød til at indfører et hierarki for at få det hele til at fungere.

Jo mere du hjælper os i bureauet, jo mere tillid og ansvar vil du få til gengæld.

Danish Displomacy and Intelligence Agency har fået en special tilladelse 10901 som giver os diplomatisk immunitet hos UEE som giver os tilladelse til at opererer indenfor “Grå zonen” transaktioner. Vi er ikke ansvarlige for handlinger, skade på ejendom eller dødsfald afholdt af eller i forbindelse med vores affiliations, kunder og transaktioner i forbindelse med en forhandling af nogle art.

Charter

Danish Diplomacy and Intelligence Agency har sin egen Teamspeak 3 Server. Hvor du som medlem kan joine os hvis lysten og lejligheden er til dette. På den måde kan vi få opbygget et venskab og en masse hyggelige timer sammen.

For at komme på Teamspeak 3

 1. Gå under RSI Chatten… Klik her
 1. Under DDAIA
 1. Oppe i toppen af chatten står der info til hvordan at man får adgang til vores TS3 server.
 1. Poke en admin for hjælp (Da man som guest er låst til “Main”).

Vi har ikke andre regler på vores TS end at man skal opfører sig normalt og høfligt både i tekst samt tale.

Danish Displomacy and Intelligence Agency har fået en special tilladelse 10901 som giver os diplomatisk immunitet hos UEE som giver os tilladelse til at opererer indenfor “Grå zonen” transaktioner. Vi er ikke ansvarlige for handlinger, skade på ejendom eller dødsfald afholdt af eller i forbindelse med vores affiliations, kunder og transaktioner i forbindelse med en forhandling af nogle art.