IE11 is no longer supported
We do not support Internet Explorer 11 and below. Please use a different web browser.
Roberts Space Industries

In Defence of Liberty / VEDELMEZOK

  • PMC
  • Regular
  • Infiltration
    Infiltration
  • Bounty Hunting
    Bounty Hunting

2232.Ekkor kezdődött el minden. A Neso háromszög, Banu, Xi’An, Tevarin,Vanduul háborúk, áldozatok. Aztán jött 2910. Ekkor az UEE egy titkos megállapodást kötött privát félkatonai szervezetekkel, hogy elkerüljék a diplomáciai akadályokat. Mi ott voltunk az elsők között. A cél azóta sem változott….History

Bár a részletek titkosak szervezetünk már 2271-ben jelen volt az első jump point felfedezésekor, mint független megfigyelők. Azóta sok minden történt. 2792-ben történtek után az UEE nem hivatalos csatornákon felkért minket a vállalatok és szervezetek “figyelésére” is, hogy ami 2792-ben történt az soha ne ismétlődjön meg. Nézeteinkkel ellentétes volt a felkérés, megértettük, hogy egy multi kulturális környezetben néha saját fajtánkat is célba kell venni a Vanduulok mellett, mert a barátokból gyorsan ellenségek lesznek, ha nem igy teszünk.

Manifesto

In Defence of Liberty azaz a szabadság védelmében. A kalózokat és banditákat a börtönbe, vagy a halálba küldjük. A vanduulokat csak a halálba, hacsak a megbizatásunk mást nem ir elő.
Szükség esetén mélyen az ellenséges vonalak mögött tevékenykedünk. Hol csendesen, hol látványosan.
Vállalatok estében beszivárgunk és megszerezzük a kellő információt.

Az UEE és a biztonsági cégek felkéréseire időközönként hajtóvadászatot is rendezünk, alapos háttérkutatás után, mert hiszünk abban, hogy nem mindig az üldözött a rosszfiú.

Charter

Bár félkatonai szervezet vagyunk, ránk nem jellemző az UEE stilusa. Feleslegesen nem ugráltatjuk az embereket és hiszünk abban, hogy mindenkinek lehetnek jó ötletei, meglátásai a tervezés fázisában. A csatamazőn két fő dolgot várunk el.
1. vigyázz a bajtársaidra
2. ne légy hülye
3. a virtuális tér csak a második.
4. első a család és a személyes dolgok