IE11 is no longer supported
We do not support Internet Explorer 11 and below. Please use a different web browser.
Roberts Space Industries ®

77th Phoenix Squadron / 77PXSQ

  • PMC
  • Regular
  • Role play
  • Security
    Security
  • Transport
    Transport

A 77th Phoenix Squadron egy félkatonai szervezet! A hangárban mindenki egyenlő, de küldetés közben katonai rendszer lép életbe. Nincs pardon, aki nem teljesíti a parancsokat az nem tartozhat közénk.„Nem ígérhetek mást csak testvéri közösséget, és mindenkivel egyenlően osztozunk!’ VIVA ET MORA IGNUM!History

„…Hogy honnan jöttünk? …A pokolból jöttünk … Az adrenalin mocskos, véres pilótafülkékből jöttünk …A rémületes, hideg, süket űrből jöttünk… A kegyetlen fogcsikorgató csatákból jöttünk…És megkérdezhetitek azt is hova tartunk…A kimondhatatlan dicsőségbe megyünk… A történelem gránitba vésett lapjaira tartunk… A pokolba tartunk…”

Részlet Frenk „Dirty” Drebil ezredes beszédéből, amit az embereihez intézett a Chronosi csata előtt.

A súlyos veszteségek árán kicsikart győzelem után leszerelt, és megalakította vállalkozását, a 77th Phoenix Squadront. Tapasztalatát és kapcsolatait latba vetve azon dolgozik, hogy megfelelő otthont és megélhetést biztosítson adrenalin-függő, leszerelt katonáknak. A bevételek egy részét az özvegyek és árvák megsegítésere adják. A jelmondatuk azt az életérzést, azt a filozófiát jelképezi ami egy igazi hadi pilótát jellemez.

VIVA ET MORA IGNUM! A TÜZBEN ÉLÜNK A TŰZBEN HALUNK!

http://77phoenix.atw.hu/

Manifesto

VIVA ET MORA IGNUM! A TÜZBEN ÉLÜNK A TŰZBEN HALUNK!

Charter

OPERATIONAL POLICIES MISSING
ETA : TBD