IE11 is no longer supported
We do not support Internet Explorer 11 and below. Please use a different web browser.
Roberts Space Industries ®

Asgard / ASGARD

  • Organization
  • Regular
  • Social
    Social
  • Resources
    Resources

Spela med svenskar i star citizen

Gå med våran svenska Discord

Youtube

Swedish OrginisationHistory

Asgard svensk Star Citizen organisation sedan 2014

Manifesto

Välkommen till Asgard – Din Star Citizen-hemvist!

Är du redo att utforska, erövra och njuta av allt som Star Citizen har att erbjuda? Då är Asgard platsen för dig! Vi är en dynamisk svensk organisation med över 1000 medlemmar. Oavsett om ditt hjärta klappar för mining, trading, combat eller något annat, hittar du en plats hos oss – och alltid någon att spela med.

Varför Asgard?

Gemenskap för alla: Vare sig du är en hardcore gamer eller spelar på fritiden, finner du en välkomnande och engagerad gemenskap här.
Mångsidiga aktiviteter: Våra medlemmar är experter inom alla områden – från mining och trading till att vara elitstridspiloter. Vi kombinerar våra färdigheter för att möta alla utmaningar.
Roliga events varje vecka: Delta i våra spännande events varje lördag kl. 19.00! Vi erbjuder allt från flygstrid och mining till markstrid och racing. Varje event är en chans att ha kul och knyta nya vänskapsband.
Vårt mål:

Vi strävar efter att bli en smart, effektiv och ambitiös organisation. Vi erbjuder plats för både dedikerade spelare och de med mindre tid. Genom att samla olika intressen och talanger kan vi anta vilken utmaning som helst.

Bli en del av något större:

Asgard är en stolt del av den nordiska alliansen “Aurora Borealis” (Norrsken). Detta unika samarbete öppnar dörrar till stora ekonomiska och militära möjligheter, vilket gör oss till en kraft att räkna med i universum.

Hur går du med?

Anslut dig till oss via:

Discord

Youtube

Välkommen till Asgard – Där äventyr och gemenskap möts!

We are a large Swedish organization with over 1000 members, driven by a passion to explore the stars and discover the galaxy, just like our ancestors, the Vikings. Asgard is your haven in the Star Citizen universe, offering a welcoming and dynamic community for players of all interests and skill levels.

Charter

Page Under Construction. Please check back soon!