IE11 is no longer supported
We do not support Internet Explorer 11 and below. Please use a different web browser.
Roberts Space Industries ®

Liberum Arbitrium / LIBERUMARM

  • Organization
  • Regular
  • Freelancing
    Freelancing
  • Social
    Social

Üdvözlünk a Liberum Arbitrium oldalán!
Nevünkhöz hűen (Szabad Akarat) egy laza, és kevés kötöttséget támasztó társaság vagyunk.
Szívesen látunk mindenkit, aki jó társaságot keres.

Törzshelyünk: Prohardver FórumHistory

Page Under Construction. Please check back soon!

Manifesto

A Liberum Arbitrium szervezet, mint ahogy neve is tükrözi a szabad akaratot tartja mindennél fontosabbnak, épp ezért ez egy laza szövetség, ahol nem lesznek szigorú elvárások a tagokkal szemben. Mivel a Star Citizen előtt is hosszú út áll, nekünk sincsenek még kőbevésett terveink.
Irányelveink azonban világosak: demokratikus szervezetben a tagok lehetőségeit a legminimálisabban korlátozó módon működni, ahol talán az egyetlen elvárás csupán csak az, hogy a szervezeten belül mindenki a maga képességei szerint segítse a másikat, hiszen a cél az, hogy mindenki élvezze, ahogy a virtuális vákuum vándorává válik.
—-

The Liberum Arbitrium organization as the name suggests holds the values of free will above all others, for this reason we are a loose alliance, where no strict rules can ever be for the members to obey. As Star Citizen itself is ahead of a long journey, we haven’t set our plans in stone either. Our intentions are clear however: working in a democratic organization where the members are as little restricted as possible, and where maybe the only expectation is for everyone to help each other within this organization as much as one can, since the goal is for everyone to have fun while one wanders within virtual vacuum.

Charter

>> Kérjük, magyarul jelentkezz, így biztosítva, hogy minden tagunk tud magyarul. (Egyébként ne öljetek sok energiát a jelentkező levél szövegezésébe, mert sajnos ahogy elfogadjuk a jelentkezést, az üzenet elvész az éterben :) )

>> Egyelőre a magyar jelentkezéseket mind elfogadjuk, de ahhoz, hogy “Recruit” (magyarul “Újonc”, azaz a legalsó) szintnél magasabb rangról indulj azt is kérjük, hogy beköszönj a Prohardver-es fórumba. Szeretnénk ugyanis valamennyire megismerni Téged, illetve hűek maradni gyökereinkhez.

—-
These are our recruitment directions. Since we only looking for Hungarian speaking members, the above instructions are only available in Hungarian.