IE11 is no longer supported
We do not support Internet Explorer 11 and below. Please use a different web browser.
Roberts Space Industries ®

Orde van Oranje Nassau / NLBE

 • Organization
 • Regular
 • Exclusive
 • Social
  Social
 • Social
  Social

De Orde van Oranje Nassau is een spelers groep die zijn oorsprong kent in het immens populaire game EvE Online. En na jaren de meest grote en gezellige corporatie te hebben gehad is er besloten de ervaring en speel plezier over te brengen naar andere mmo’s zoals Star Citizen.

[UEX:317249]History

Onze Toekomst in de Verse:

Waarom praten over het verleden terwijl er ons een prachtige toekomst in het verschiet staat…
De Orde van Oranje Nassau heeft een toekomst visie waarbij we er naar toe gaan werken om een Nederlandse nederzetting te maken op een planeet of maan. Bedoel .. elk land op aarde heeft wel een Holland Heineken Huis, dus waarom niet in de ruimte ook.. Wij zijn hierbij namelijk van mening dat er voor elk soort speler een plaats is in onze Organisatie wat we belangrijk vinden gezien ons motto is: alles mag niks moet. Dus spelers moeten kunnen doen wat ze leuk vinden in game wat ook in onze Code staat.

Wil je samen met ons onze toekomst visie verwezenlijken dan join onze organisatie en join ons op onze Discord server:
http://discord.gg/CJXMn7HPjN

Giand CEO [NLBE]

Manifesto

Informatie over NL-BE

We hebben geen 24/7 online mentaliteit, vrouw en kinderen komen eerst, dan de hond, dan je schoonmoeder en de afwas. En als er nog wat tijd overblijft: Star Citizen!
Onze Organisatie staat er om bekend vanwege zijn behulpzaamheid onder zijn members. Je behoort immers tot dezelfde groep spelers en heb elkaar opgezocht om samen te spelen, dit stralen wij dan ook uit. Of je nou jong, oud, ervaren of een beginnende speler bent… hulp is er altijd. Laten we samen het universum verder verkennen en onze organisatie op de kaart brengen.
Hoewel wij geen verplichte PvP hebben binnen de Organisatie wordt er wel degelijk verwacht dat je mee helpt in het verdedigen van de NL-BE assets en zijn spelers. Dus het joinen van PvP fleets zijn (buiten het feit dat ze gewoon leuk zijn) gewenst. Verder mag je bij ons alles doen wat je wilt zolang het binnen de Organisatie code valt.

Ben je pas begonnen met Star Citizen, geen probleem. We accepteren ook nieuwe spelers. We kunnen iedereen helpen een Star Citizen veteraan te worden. Speciaal voor nieuwe Star Citizen spelers hebben we een Kennis Bank geschreven op Spectrum waar je alle informatie over Star Citizen kunt opzoeken, uiteraard in het Nederlands.

Giand CEO van [NLBE]

Charter

De Code van de Orde

 • De boardroom, officiers en members bepalen niet jouw gameplay of activiteit, met andere woorden ‘alles’ is toegestaan binnen onze organisatie zolang het de organisatie maar niet schaad. of te wel: breng NL-BE niet in Diskrediet!
 • Exploration, Trading, Pirating, Marines, Mining, Bounty hunting, Manufacturing etc.. je doet wat je leuk vind.
  Behandel je mede members met respect, respecteer ook de jongere/nieuwe members onder ons. Ook wij hebben het gamen tenslotte moeten leren.
 • Schelden en beledigende, kwetsende of discriminerende opmerkingen worden niet getolereerd. Wees behulpzaam en objectief.
 • Behandel je medespelers ook met respect, what comes around goes around, blijf andere spelers met respect behandelen, je weet nooit waar je die spelers nog eens tegen komt of waar voor je ze nodig heb in de toekomst.
 • Nederlands is de voertaal, algemeen beschaafd Nederlands, dat houd in dat er op de communicatie wegen (chats, forums, voip) niet gescholden wordt of overbodige caps lock’s gebruikt worden.
 • Niet stelen, vermoorden of afpersen van eigen teamleden.
 • Wij accepteren elke citizen in de Organisatie die Nederlands spreekt onder de voorwaarde: NL-BE members voeren geen piraterij uit op mede-members eveneens worden members niet ‘gearresteerd’ door mede-members voor hun piraterij buiten de Organisatie. Members die buiten de organisatie piraterij praktijken verrichten hebben daar het recht toe en eveneens hebben ze het recht buiten de organisatie piraterij tegen te gaan.
 • NLBE members verrichten ook geen piratenrij uit tegen eventuele alliance en/of coalitie members!
 • Elke vorm van griefing* is niet toegestaan binnen en buiten de organisatie
 • Respecteer de privacy van teamleden, niemand in NL-BE is verplicht persoonlijke informatie vrij te geven aan geen enkel andere member.

Hou er ook rekening mee dat wij een PvX Organisatie zijn die dus zowel PvE als PvP doen in de Verse. Wordt dan ook niet boos als de speler naast je niet mee wilt met jouw PvX activiteiten en visa versa.

Algemeen: Een lid dat de regels niet volgt kan worden gesanctioneerd door een van de (Social) officiers . Indien een lid met iets niet akkoord is kan men op een normale manier verhaal halen bij de (Social) Offiers. Een beslissing van een (Social) Officier is DEFINITIEF! Na het verkrijgen van meerdere waarschuwingen wordt men uit de Organisatie verwijderd! Wees behulpzaam voor elkaar maak geen ruzie en let een beetje op je taalgebruik.