IE11 is no longer supported
We do not support Internet Explorer 11 and below. Please use a different web browser.
Roberts Space Industries ®

Renegade / RENEGADE

 • Syndicate
 • Regular
 • Freelancing
  Freelancing
 • Exploration
  Exploration


History

A Renegade guild egy több éve együtt játszó társaságból alakult ki, akik végül megunták, hogy idegenekhez csapódjanak. A “keménymag” már 2003. óta veszi fel a harcot a jó/gonosz erőkkel. Fő filozófiánk, hogy szórakozni akarunk egy játékban. Célunk, hogy közösen fedezzük fel az újabb és újabb játékokat, egy barátságos közegben.

Tagjaink elsősorban a “felnőtt” korosztályt képviselik, bár ezt néha nehéz megmondani róluk. Vannak köztünk dodekaéderek, vagy csak sima kockák – esetleg teljesen véletlenszerűen bejelentkező egyének. Van, hogy csak fél órára néz fel, van hogy egész nap szünet nélkül játszik valaki. Mind casual, mind HC játékosoknak otthont nyújtunk.

Ha felkeltettük a figyelmedet, nézz körül nálunk bátran, szeretettel várunk!
http://www.renegade-guild.org/

***

The founders of Renegade are a small community of Hungarian gamers who joined arms and play together since 2003. After a while (a long while) we got fed up sticking to other guilds which lost their leaders and/or got disbanded after every single game, so we decided to have our own headquarters and thus Renegade guild was born.

Our main goal is to have fun in every game we play, and to have a good community with members following each other if the guild moves to a new game. We are not planning this community for one particular game, on the contrary, we plan to play a huge list of games with a community of reliable, friendly gamers from Hungary.

We expect our members to be mature, to respect each other, and to be helpful in any way possible. The main source of communication is our TeamSpeak server, but we regularly post articles, use the forum topics and the chatbox on the homepage as well. We also expect our members to know (the limit of) their manners even in the heat of a PvP match, or a raid.

Manifesto

Együtt az egész rohadt világ ellen!

Charter

Nincs sok elvárásunk a tagjainkkal szemben, csupán:

 • Érettség, etikus viselkedés, egymás kölcsönös tisztelete és egymás segítése. Nem bűn kérdezni, de nem árt figyelni sem. A feltett kérdésekre valaki biztos válaszolni fog, de ugyanarra a kérdése huszonharmadjára idegőrlő válaszolni.
 • Minthogy gépelni játék közben nem mindig kifizetődő, a hangalapú kommunikáció hívei vagyunk. Persze azért a guildchat is pörög, de az élet mégis inkább a TS-en folyik.
 • A kulturált hangnemet minden tagunktól elvárjuk. Ez nem azt jelenti, hogy a csaták vagy nagyobb győzelmek/vereségek hevében nem fordul elő káromkodás, de kötőszóként és minden második szóként való alkalmazását határozottan nem javasoljuk.
 • A névválasztásra igyekszünk igényesek lenni karaktereinket illetően és a tagokat is erre kérjük. Nem csak és kizárólag fantasy vagy az adott játék világába illő nevek elfogadhatóak (ámbátor a nagyon nem odaillő nevektől elzárkózunk), de az ízléstelen, primitív, vagy trágár neveket kéretik elkerülni, valamint az ismertebb, híresebb karakterek nevét sem ildomos lemásolni még ferdített formában sem.