Roberts Space Industries

The Sneezing Dragons / TSDR

  • Organization
  • Casual
  • Social
    Social
  • Freelancing
    Freelancing

Welkom bij de The Sneezing Dragons

De Nederlandstalige organisatie om te joinen.

Website
Facebook pagina
Discord Server
Steam CommunityHistory

/!\SPECTRUM/!\

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt is Spectrum, het SC communicatie middel, online.
In deze eerste versie zit het forum en chat modules, later wordt daar ook nog een voip module aan toegevoegd. In de volgende versie ook te gebruiken als app op je mobile device en alle Organisatie tools worden dan toegevoegd.
Wij maken dan nu ook alleen nog maar gebruik van Spectrum voor als forum en chat, en Discord alleen nog maar voor voip (totdat spectrum ook de voip module heeft). Het Enjin forum en de Discord chat blijven natuurlijk wel bestaan voor de andere games van [TSDR].

TSDR Spectrum

Kom dan ook regelmatig kijken op ons [TSDR] Spectrum voor het laatste nieuws omtrent [TSDR]

/!\AANKONDIGING/!\

Elke Vrijdag zit [TSD] vanaf 20:00 (tot +/- 22:00) in Star Citizen, waar we de PU onveilig maken of wat rondjes Star Marine/Arena Commander spelen.
We beginen strikt om 20:00 en verzamelen op onze Discord server. (Het is handig als je een mic heb, maar niet verplicht).

Join ons want dit is de manier om je skills in SC te verbeteren, gezien SC een spel wordt waar jouw skills tellen (en niet die van je character) is dit een goede manier om die te trainen zodat je als SC uitkomt toch wel een voordeel heb tegenover de nieuwkomers.

Heb je nog geen Star Citizen account ? Gebruik dan de volgende referral code: STAR-ZRFJ-R244. Hiermee krijg je 5.000 credits om uit te geven in de SC Store.

/!\Rekruteer nieuwe draakjes/!\

Iedere Member die [TSDr] als ‘main’ organisatie heeft ingesteld krijgt automatisch de ‘Elder Dragon’ rank en is daarmee in staat om zijn vrienden, familie, collega’s en zijn online hubbies uit te nodigen voor [TSDr], samen kunnen we er voor zorgen dat [TSDr] een grote en gezonde Organisatie wordt. En wat is er nu leuker om samen met je RL bekenden Star Citizen te spelen.

_____________________________________________________________________________________________________________
10-10-2947 we hebben de 50 members bereikt.
27-01-2947 Foxmaniac is vandaag bevorderd tot Officer, Hij gaat ons helpen om van [TSDr] “de” Nederlandse Organisatie te maken binnen Star Citizen.
22-01-2947 De nieuwe Drakenpraat is uit, je kunt hem hieronder lezen.
06-01-2947 De nieuwe Drakenpraat is uit, je kunt hem hieronder lezen.
30-12-2946 De nieuwe Organisatie Actionpad’s zijn uit. Geoptimaliseerd voor 2.6 alfa
23-12-2946 Alfa 2.6 is uit voor iedereen te spelen.
23-12-2946 De 2e editie van Drakenpraat is uit, Lees hem hieronder.
16-12-2946 Wij willen alle leden vragen om TSD als de main organisatie te representeren. Hierdoor zullen wij als Organisatie meer kunnen doen voor onze leden. Ook zullen wij leden die ons representeren ‘ voortrekken’ bij events die we in de toekomst organiseren.
13-12-2946 De 20 members bereikt, op naar de 50 !
11-12-2946 Wegens de groei van TSD zijn wij op zoek naar Officers die leiding willen en kunnen geven aan TSD members. De voorwaarden hiervoor is dat je sociaal bent, SC regelmatig gaat spelen en bordevol ideeen zit om samen met de TSD members te gaan doen. Verder zul je betrokken worden bij de opbouw en de toekomst plannen van TSD. Heb je hier intresse in dan pm Giand.
08-12-2946 Drakenpraat editie 1 is uit (de laatste uitgave van Drakenpraat kun je hieronder lezen).
21-11-2946 Nieuwe TSD Logo, Icon en Banner op de site gezet
22-10-2946 de TSDR Discord Server
21-10-2946 De 10 members bereikt… op naar de volgende 10.
15-10-2946 TSDR Rekrutement add toegevoegd op het CRI forum
05-10-2946 TSDR Promotie filmpje
25-09-2946 Eerste member is een feit.
20-09-2946 Gestart met rekrutering programma.
18-09-2946 Facebook pagina toegevoegd. Meld je aan bij onze FB community, hier hebben we het over meer dan alleen Star Citizen en is een mooie gelegenheid om met zijn alle in contact te blijven.
18-09-2946 Organisatie geregistreerd.

Elke 2 weken vind je hieronder een nieuwe Drakenpraat, Draken praat is een nieuws blad voor Star Citizen.

Manifesto

The Sneezing Dragons

The Sneezing Dragons [TSDR] is een Nederlandstalige PVX community, opgericht in september 2007, met spelers uit Nederland en Vlaanderen.
De community bestaat uit ervaren spelers met een voorliefde voor MMO’s en een gezellige & sociale structuur. Veel vriendschappen en enkele relaties zijn al in de community ontstaan. We organiseren regelmatig events zowel ingame als op de website. [TSDR] is ook offline een actieve community, we spreken vaak af voor een meeting tijdens game-conventies of bezoeken samen festivals.

Ons doel is de leukste Nederlandssprekende organisatie te worden, we willen dan ook graag dat je dit doorverteld aan andere Star Citizens en die uitnodigt om TDSR te joinen. Gezelligheid staat bij ons voorop, en we hebben zeer zeker geen 24/7 beleid.
Wij bepalen niet jouw gameplay of activiteit, met andere woorden ‘alles’ is toegestaan zolang het de corporatie maar niet schaad.
Exploration, Trading, Pirating, Marines, Mining, Bounty hunting, Manufacturing en alles wat nog meer mogenlijk is binnen Star Citizen…. iedereen is welkom.

Cheers Giand

Charter

———————
Ingame:
———————
Alles is toegestaan in The Sneezing Dragons: Exploration, Trading, Pirating, Marines, Mining, Bounty hunting, Manufacturing etc. Wij bepalen niet youw gameplay. Dus speel zoals je wilt, zolang het de Organisatie maar niet schaad, dus let op met wat je doen, je bent zelf verantwoordelijk voor je acties. Elke aktie die de organisatie schaad kan resulteren in een ban van The Sneezing Dragons.

Behandel je mede members met respect, respecteer ook de jongere/nieuwe members onder ons. Ook wij hebben het gamen tenslotte moeten leren. Schelden en beledigende, kwetsende of discriminerende opmerkingen worden niet getolereerd. Wees behulpzaam en objectief.

Behandel je mede spelers ook met respect, what comes arround goes arround, blijf andere spelers met respect behandelen, je weet nooit waar je die spelers nog eens tegen komt of waar voor je ze nodig heb in de toekomst.

Nederlands is de voertaal, algemeen beschaaft Nederlands, dat houd in dat er op de communicatie wegen (chats, forums, voip) niet gescholden wordt, geen overbodige caps lock’s gebruikt worden.

———————
Outgame:
———————
Ook buiten de game om, op onze site, facebook, voip etc.. gelden de bovenstaande regels !

Let er op dat onze FB pagina openbaar is ! iedereen en alles kan de inhoud lezen, dus post geen persoonlijke gegevens als je die niet kwijt wilt!